Koltuk Takımları Oturma Grupları

Şahin Kayseri Pastırması Şekerpare 1 Kg
 On-line Kayseri Sucuk Pastırma Mantı Logosu

On-line Kayseri Sucuk Pastırma Mantı

Tel: 0352 245 01 35  Gsm: 0532 568 78 51

Şahin Kayseri Pastırması Şekerpare 1 Kg

But Kısmından Çıkan, Yumuşak, Hafif Pembe Renginde, Sinirsiz Bir Pastırma Çeşididir.

 Şahin Kayseri Pastırması Şekerpare 1 Kg
Fiyat:46,90
Görüntüleme: 3860
İlan No: 45210
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Kalite Standardı

Ürünlerimiz %100 Dana Etinden üretilmektedir. Dipsizkiler ürünlerimizde karşılaştığınız herhangi bir sorun, bozulma veya beğenmeme gibi durumlarda anında değişim veya iade alım garantisi vermektedir.



Üretimde %100 Dana Eti Kullanıldığından, doğası gereği büyükbaş besilerin cinsine göre yağ tutma oranı değişkenlik göstereceği için, ürün tanıtımında yer alan fotoğraflardaki pastırmaların yağ oranı ile göndereceğimiz pastırmadaki yağ oranı çeşidine göre hafif değişkenlik gösterebilir. Sitemizin pastırmalar kategorisinde damak zevkine uygun her çeşit pastırmayı bulabilirsiniz.



Ürünler vakumlu ve özel paketlerde gönderilmektedir. Siparişiniz size ulaşıncaya kadar tazeliğinden ödün vermez. Ürünlerimiz üretici firmaların fabrikalarından temin edilmektedir. Bu yüzden en taze ve en doğal haliyle size ulaşmaktadır.

Bu ürünün buzdolabında 3 ay raf ömrü vardır. Derin dondurucuda 1 yıl süre ile saklanabilir.



Sevkiyat

Saat 16:00' dan 16:00’ ya kadar verdiğiniz bütün siparişleriniz tek paket olarak kargoya verilecektir. Siparişiniz Yurtiçi Kargo ile gönderilecektir. 100,00 TL.ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. 100,00 TL. altı siparişleriniz için Kargo ücreti sabit 6,90 TL’ dir.



Kayseri Pastırmasının Özelliği

Kayseri Pastırmasının lezzeti ve kalitesinin tanınmasındaki en büyük etken Kayseri havasının ve üretim yerlerinde kullanılan suyun özel olmasıdır. Evliya Çelebi’nin de Seyahatname’sinde övgüyle bahsettiği ve Türklerin dünya mutfağına kazandırmış olduğu nadide lezzetlerden biri olan pastırma, %100 doğal yöntemlerle doğal ortamlarda üretilir.


Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir