Koltuk Takımları Oturma Grupları

İzmirtemizlik Şirketleri İzmir Temizlik
 Temizlik Şirketi 0 232 461 19 13 Logosu

Temizlik Şirketi 0 232 461 19 13

Tel: 0 (232) 461 19 13  Gsm: 0 (507 767 56 85 --0 (532) 542 08 65

İzmirtemizlik Şirketleri İzmir Temizlik

Temizlik,temizlik Şirketi,temizlik Firmasıev Temizliği,izmirde Temizlik Şirketi,izmirin Temizlik Şirketleri

 İzmirtemizlik Şirketleri İzmir Temizlik
Fiyat:3,00 -- 150 tl
Görüntüleme: 4567
İlan No: 25224
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:ev temizlik işleri ve halı yorgan yıkama


Sözleşmeli temizlik personeli Part time temizlik elemanı Personel temini

Sözleşmeli temizlik sabit personelde çalışma alanlarımız sınırsızdır. Sizlerle yapacağımız öngörüşmeler ve fizibiliteden sonra tesisinize yada işyerinize uygun çalışma programı çıkartılır.

Part time temizlik işi için Oluşturulacak Kadroların ; Ekip, Ekipman,Ulaşım Ve Yemek Desteğini Şirketimiz Tamamen Kendi Bünyesinde Çözer.

İşletmenizin ihtiyaç duyabileceği her türlü alt hizmet personel temini için şirketimiz hzimetinizdedir.Kurumsal ve bireysel çözümlerimizle Adana ve.



Dış cephe cam temizliği İnşaat sonrası temizlik Fabrika temizliği

Dış cephe temizlik ve cam temizliği uzmanlık gerektiren bir temizlik türüdür. Dış cephe Temizliğinde metal ve cam yüzeyler birbirinden farklı değerlendirilmeli ve iki yüzeyinde temizlik kimyasalı kendine.

İnşaat aşaması bitmiş ve kullanım aşamasında önce ince ve detaylı olarak biz bu hizmeti siz değerli müşterilerimize uzman kadromuz ve teknik ekipmanlarımızla hizmet vermeyi arzuluyoruz.

Fabrika temizlik hizmetleri içerisinde farklı ve özel bir yeri vardır. Zira fabrika temizlik hizmetleri; temizlik dallarının hemen hemen hepsini kapsar. Fabrika; inşaat, ofis, cam, dış cephe ve



Ev temizliği Villa temizliği Endüstriyel temizlik

Ev temizliği için ALFA temizliği tercih etmeniz durumunda kullanılacak kimyasal,makine vs. tüm ekipmanlar firmamızca karşılanır.Ev Temizliği nde kullanılacak malzemeler ücretlendirmeye dahildir.

Villa Temizliği Alanında da Hizmet veren firmamız bu alanda kendini kanıtlamış müşteri memnuniyetini kazanmış sektöründe önde gelen bir firma olma özelliğini

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir