Koltuk Takımları Oturma Grupları

Günübirlik Çanakkale Turu 28 Mayıs Gecesi Yola Çıkış 29 Mayıs Sabahı Varış..
Ekonomik Tatil Uygun Otel Seçenekleri Tatil4u Logosu

Ekonomik Tatil Uygun Otel Seçenekleri Tatil4u

Tel: 0262 323 00 03  Gsm: 0532 559 87 65

Günübirlik Çanakkale Turu 28 Mayıs Gecesi Yola Çıkış 29 Mayıs Sabahı Varış..

Günübirlik Çanakkale Turu 28 Mayıs Gecesi Yola Çıkış 29 Mayıs Sabahı Varış..

 Günübirlik Çanakkale Turu 28 Mayıs Gecesi Yola Çıkış 29 Mayıs Sabahı Varış..
Fiyat:84.50
Görüntüleme: 4419
İlan No: 39045
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Bütün gezi hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra belirtilen kalkış duraklarında buluşma sonrası hareket ederek ikramlar eşliğinde yolculuğuma başlıyoruz. İlerleyen saatlerde Tekirdağ’da vereceğimiz mola sonrasında Keşan yolun takip ederek sabah erken saatlerde Gelibolu'ya varıyoruz.
Gelibolu’da sabah kahvaltımız için mola veriyoruz. Kahvaltı sonrasında tekrar hareket ederek kısa bir yolculuk sonrası çanakkale boğazının kilit noktası olan Kilitbahir kalesini geziyoruz.
Kahraman erlerimizden olan Koca Seyid onbaşı anıtı’nda fotoğraf molası ardından Mecidiye tabyası, Ertuğrul tabyası, Seddülbahir, Yahya çavuş şehitliği, Kabatepe müzesi, Sargı yeri Şehitliği gezileri ardından öğle yemeği ve kişisel çabalarıyla evini müze haline getirmiş olan Salim Mutlu müzesi gezisi için Alçıtepe’ye gidiyoruz ve ardından Öğle yemeği molası…
Yemekten sonra tekrar aracımıza binerek,57.Alay Şehitliği, 25 metrelik mesafede burun buruna en kanlı çarpışmanın yaşandığı bölge olan kitabeler ve saygı değer atamızın mucize eseri hayatta kalmasını sağlayan cep saatine isabet ettiği nokta olan ve Arı Burnunu bütün görkemiyle gözler önüne seren Conk Bayırı gezileri ardından 250.000 kahraman milletimizin şehitleri için şehit sayımıza eşit olan taşlardan yapılmış olan Şehitlik Abidesinde fotoğraf molası.
Abide gezimiz ardından Çanakkale’yi geçmenin ne kadar imkansız olduğunu görerek yaşadığımız gezimizi hüzün dolu gözlerle tamamladıktan sonra bu efsane bölgeye veda ederek akşam yemeği için mola vereceğimiz Gelibolu’ya hareket ve akşam yemeği ardından araçta ikramlarımız eşliğinde Kocaeli’ne varış ve bir başka gezimizde görüşmek üzere vedalaşma...

Not: Gidilecek ören yerlerine giriş ve müze giriş ücretleri fiyatımıza dahil değildir.

İletişim: 0262 323 00 03- Buddy Travel-www.tatil4u.com
Yürüyüş yolu, Petan İş Hanı, İş bankası yanı, kat:3 İzmit/Kocaeli

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir